LEVESEK: |
|
Erőleves grízgaluskával vagy tojássa |
790.- |
Consommé with semolina dumpling or egg |
|
Kucsmagombakrémleves kaukkfüves tejfellel |
1050.- |
Morel soup with thyme scented sour-cream |
|
Mentás zöldborsó krémleves |
1050.- |
Minty green pea cream soup |
|
Újházy tyúlhúsleves |
1200.- |
Rich chicken soup |
|
Gulyásleves |
1200.- |
Hungarian goulash soup |
|
Jókai bableves csipetkével |
1100.- |
Jókai style bean soup with pork knuckle and dumplings |
|
ELŐÉTELEK: |
|
Friss paraj saláta lágy kecskesajttal, fügével |
1650.- |
Fresh spinach salad with soft goat cheese and figs |
|
Sült cékla saláta camabert sajttal |
1650.- |
Roasted beetroot salad with camabert |
|
Cézár saláta grillezett csirkemellel |
1850.- |
Ceasar salad with grilled chicken breast |
|
Etyeki mangalicasonka, préselt császárszalonna |
2100.- |
Home aged ham and pressed pork belly |
|
Hideg kolbászok, körözöttel |
1900.- |
Cold cuts of home made saussage with curd cheese spread |
|
Hideg kacsapástétomcsípős zöldsalátával |
2100.- |
Cold mousse of duck with hot pepper salad |
|
Szarvasgombás libamáj terrine |
2300.- |
Foie gras terrine with truffles |
|
Tonhaltatár citrusmártással |
2400.- |
Tuna tartarewith lemon sauce |
|
FŐÉTELEK: |
|
Csirkemell roston sütve zöldborsós rizottóval |
2700.- |
Grilled chicken supreme with green pea risotto |
|
Tanyasi csirkepaprikás galuskával |
2700.- |
Free-range chicken paprika stew with dumplings |
|
Házi derelye borjúhússal vagy erdei gombával zöldségkrém mártásban |
2500.- |
Home-made ravioli stuffed with veal or forest mushrooms in a creamy vegetable sauce |
|
Borjú bécsi burgonyasalátával |
3500.- |
Classic Wiener schnitzel with potatoe salad |
|
Ropogós kacsamell kacsamájas burgonyagombóccal, párolt káposztával |
3500.- |
Crispy roasted duck breast with potatoe dumplings and steamed cabbage |
|
Kacsamáj serpenyőben sütve aszalt fügével, burgonyapürével |
3600.- |
Pan fried duck liver and figs with mashed potatoes |
|
Székely káposzta friss tejföllel, kaporololajjal |
2300.- |
Sauerkraut and meat stew with sour cream and dill oil |
|
Sült házi kolbász és hurka kolozsvári káposztával |
2800.- |
Grilled home-made sausages with Transylvanian cabbage |
|
Malackarajsült puliszkával és birsalmával |
3500.- |
Roasted pork chop with grilled polenta |
|
Rozmaringos báránycsülök zöldfűszeres babraguval |
4300.- |
Oven baked rosemarry lamb shank and green bean ragout with herbs |
|
Serpenyőben sült hátszín erdeigombás rétessel |
4900.- |
Pan-fried sirloin with forest mushroom strudel |
|
Vörösboros párolt marhapofa hagymakrémes paszternák pürével |
3100.- |
Red wine braised beef cheek withmashed parnsip |
|
Steak szarvasgombás házi hasábburgonyával |
5100.- |
Steak with home-made truffle fries |
|
Fogas filé édeshagymagyökérrel, kapros folyami rákkal baconbe göngyölt újburgonyával |
3600.- |
Pike pearch fillet with sweet onion cream, dill-scented crayfish and bacon rolled new potatoeswith freshwater shrimp ragout |
|
Egészben sült branzino fokhagymás spenóttal |
4200.- |
Oven baked whole branzino with garlic spinach |
|
SALÁTÁK, SAVANYÚSÁGOK: |
|
Tejfölös uborkasaláta |
650.- |
Sour cream cucumber salad |
|
Paradicsomsaláta |
750.- |
Tomato salad |
|
Bécsi burgonyasaláta |
750.- |
Potato salad "Vienna" style |
|
Kevert zöldsaláta |
750.- |
Mixed green salad |
|
Házi vegyes savanyúság |
650.- |
Mixed pickles |
|
DESSZERTEK: |
|
Túrógombóc |
980.- |
Cottage cheese dumplings |
|
Almáspite vanília fagylalttal |
1100.- |
Apple pie with vanilla ice cream |
|
Gundel palacsinta |
1050.- |
Pancake Gundel style |
|
Gesztenyepüré aszalt meggyel |
980.- |