Tokaj-Hegyalja szívében Mádon, éttermünkben a borokról szól az élet. Ebben a festői környezetben ételeinket a borok inspirálják, az étlapunkon a terroir nem csak a borokon mutatkozik meg, hanem az alapanyagokon is. Horváth Gábor chef minden évszakban új ételsort készít, támaszkodva a szezonális hozzávalókra. Küldetésünknek tekintjük felkelteni a tokaj-hegyaljai csúcsminőségű fehérborok iránti szeretetet és tiszteletet.

Programjainkat úgy tervezzük, hogy azok életre szóló élményt szerezzenek minden idelátogató számára.

 

Étlap >>>

Itallap >>>

 

Őszi Étlap

Előételek
Bárányhurka magos-mustáros burgonyapürével, cékla sorbet-val
1 600 Ft
Quiche pácolt lazaccal
2 100 Ft

Levesek
Cékla erőleves tejföl mousse-szal, quinoával
1 350 Ft
Tőkehalpofa leves édeskömény habbal
3 250 Ft

Főételek
Konfitált kacsacomb mézes grillezett cikóriával, csicsókás burgonyával
4 100 Ft
Kecske mangóval madras curryben
4 800 Ft
Vajban párolt borjúnyak sütőtökős polentával, pirított gombákkal
4 400 Ft
Tanyasi csirkemell bőrén sütve, velővel, édesburgonya nudlival
3 600 Ft

A Ház Klasszikus Fogásai
Zöldalmás paszternákkrémleves marhapofával
1 600 Ft
Camembertes panna cotta sült körtével
1 800 Ft
Céklás kakaós kuglóf pisztácia-lime semifreddoval
1 600 Ft
Zsályás malaccsászár és sertésszűz, sütőtökős-szőlős raguval
3 300 Ft

Desszertek
Sárgabarackos grillázsos tartlette, levendulás tejcsoki sorbet-val
1 350 Ft
Kecskesajt fagylalt kakukkfüves mézzel, körtével
1 800 Ft
Vegetáriánus étel
Házi rikotta pirított tésztatekercsben, laskagombás bébiparajjal
2 000 Ft

Terroir Ételek
Mádi nyakleves (szombat,vasárnap)
1 600 Ft
Hétfűszeres "kecskeburger" szumákos hagymákkal
2 500 Ft
Harcsa/Fogas roston vierge mártással, házi tésztával, zöldségekkel
4 200 Ft
Szilvás gombóc aszalt szilvás tejföl fagyival
1 500 Ft

 

PROGRAMOK

 

Gusteau Kulináris Élményműhely

2014. Október 18. Szüreti Borvacsora
Lesz friss must, bemutatkozik a MÁD Furmint 2013 és végigkóstolhatjuk a Szent Tamás Pincészet 2012-es dűlőszelektált tételeit. A szüreti borokhoz Horváth Gábor chef alkot őszi fogásokat.
Részvételi díj: 15.000 Ft                                                                       

2014. November 15. Márton Napi Bál

Zenés-táncos mulatság hajnalig, liba ételekkel, meglepetés borokkal és élőzenével
Részvételi díj: 15.000 Ft
Helyszín: Mádi Kúria Rendezvényterem

2014. December 6. Gusteau Mikulás

Egész napos Mikulás program kicsiknek és nagyoknak. Gyermekeknek kézműves foglalkozás, kalács sütés, dúdoló. Felnőtteknek Mikulás kóstoló, bor-étel párosításokkal.                      

2014. December 13. Adventi Borvacsora

Ezen a különleges estén a Gusteau szelektált boraihoz készít ünnepi menüt Horváth Gábor. A nagy borok vacsoráján a különleges tételek kedvezményesen megvásárolhatóak.
Részvételi díj: 18.000 Ft

2015. Január 10. Újévi Pezsgős Vacsora

Pezsdítsük fel az új évet egy borvacsorával! Pezsgők Tokaj-Hegyaljáról, ételek a Gusteau konyhájáról.
Részvételi díj: 18.000 Ft

 

Első Mádi Borház

2014. Október-November minden szombatján Őszi Dűlőtúrák Kovács Orsival
Ismerkedjen meg a történelmi dűlőkkel és élvezze a varázslatos tájat borkóstolás közben. A túra folyamán piknik ebédet és rengeteg helyi történetet kínál Orsi.
Részvételi díj: 5.500 Ft-tól
Tervezett időpontok:  Október  11., 18., 25.
November 8., 15., 22., 29.

2014. Október 3. Szüreti Disco

Hamisítatlan szüreti hangulat DJ Furminttal.
A belépő tartalmaz egy csirke fajitas-t!
Részvételi díj: 1.000 Ft

2014. Október 4. Szüreti Reggeli és Dűlőtúra

Hagyományos szüreti ételekkel töltjük meg a tálakat, friss musttal a poharakat. Egyedi dűlőtúránk alkalmával pedig belekóstolhatunk a frissen szedett szőlőbe. Borkóstolás, borpiknik MÁD legszebb pontjain.
Részvételi díj: 2.000 Ft /reggeli/, 5.000 Ft /dűlőtúra/

2014. Október 31. Fáklyás Dűlőtúra és Bográcsparty

Halloween napján lobogó fáklyákkal indulunk a dűlőjárásra. A titokzatos sétát a Nőtelen Dűlőben zárjuk, ahol „tyúkpörkölt” rotyog majd a bográcsban, tüzes borokkal és tábortűzzel.
Részvételi díj: 6.500 Ft

2014. Október 31. Halloween Party

Reszkessünk együtt DJ Zsoltival, aki elhozza nektek az idei év legnagyobb zenéit.
Részvételi díj: 500 Ft                                                                                 

2014. December 5. Mikulás Napi Disco
Szaloncukor, virgács, buli hajnalig.
Részvételi Díj: 1.000 Ft

 

Elérhetőségeink:

Gusteau Kulináris Élményműhely
Cím: 3909 Mád, Batthyány u. 51.
Telefon: 06 47 348 297; +36 30 639 00 60
E-mail: info@gusteaumuhely.com
Facebook/gusteaumuhely

Első Mádi Borház
Cím: 3909 Mád, Hunyadi u. 2.
Telefon: 06 47 348 007; +36 30 639 00 60
E-mail: elso.madi.borhaz@gusteaumuhely.com
Facebook/elsomadiborhaz