Csalogató Kisvendéglő
- ízelítő az étlapunkról

Levesek

* Orjaleves
A sertéskaraj húsos csontját zöldséggel megfőzzük, cérnametélttel tálban tálaljuk
* Húsleves gazdagon
Finom húsleves sertéshússal, zöldséggel, cérnametélttel csészében tálaljuk
* Babgulyás

Előételek

* Juhtúróval töltött gombafejek rántva
* Inyenc sajtszeletek
Fűszeres fokhagymás juhtúróval betöltjük a sajtot és kirántjuk

Friss marhahús ételeink

* Marosmenti hátszínszelet
Kaporral dúsítjuk paprikás szószunkat és ezzel a frissen sütött marhaszeleteket beborítjuk

Halételeink

* Tonhal Orly módra
A halszeleteket sörrel dúsított palacsinta tésztában megforgatva forró olajban kisütve tálaljuk
* Sült hekk, pisztráng
* Minden csütörtökön friss halászlé

2 személyes tálak

* Vegetáriánus tál
Rántott sajt, rántott gomba, olaszos karfiol tartármártással
* Csalogató böségtál
Sült virsli tükörtojással, sajttal, sonkával töltött sertésszelet rántva, párizsi csirkemell, gombafejek tartárral

Friss szárnyas ételek

* Curry-s csirke falatok
A csíkokra vágott baromfi húst zöldborsóval, gombával, curry-vel pároljuk össze
* Afonyával, almával töltött csirkemell rántva
* Hamvas csirkemell
Natur csirkemellre öszibarackot helyezünk, melyre sajtmártást halmozunk

Friss sertéshús ételeink

* Manó szelet
Apróra vágott bacon-t sajttal, hagymával társítunk, ezzel megtöltött sertéshúsunkat kirántjuk
* Kinizsi pecsenye
Mustárosan, füszeresen pácoljuk a tarját, majd kisütjük és vegyes savanyúsággal tálaljuk
* Kisbojtár kedvence
A juhtúrót kaporral bolondítjuk, a húsba töltjük és azonnal kirántjuk

Tészták

* Túrógombóc
* Túróscsusza
* Csülkös, juhtúrós sztrapacska
* Diós, mákos guba