Csalogató Kisvendéglő
- ízelítő az étlapunkról
Levesek
* Orjaleves
A sertéskaraj húsos csontját zöldséggel megfőzzük, cérnametélttel tálban tálaljuk
* Húsleves gazdagon
Finom húsleves sertéshússal, zöldséggel, cérnametélttel csészében tálaljuk
* Babgulyás
Előételek
* Juhtúróval töltött gombafejek rántva
* Inyenc sajtszeletek
Fűszeres fokhagymás juhtúróval betöltjük a sajtot és kirántjuk
Friss marhahús ételeink
* Marosmenti hátszínszelet
Kaporral dúsítjuk paprikás szószunkat és ezzel a frissen sütött marhaszeleteket beborítjuk
Halételeink
* Tonhal Orly módra
A halszeleteket sörrel dúsított palacsinta tésztában megforgatva forró olajban kisütve tálaljuk
* Sült hekk, pisztráng
* Minden csütörtökön friss halászlé
2 személyes tálak
* Vegetáriánus tál
Rántott sajt, rántott gomba, olaszos karfiol tartármártással
* Csalogató böségtál
Sült virsli tükörtojással, sajttal, sonkával töltött sertésszelet rántva, párizsi csirkemell, gombafejek tartárral
Friss szárnyas ételek
* Curry-s csirke falatok
A csíkokra vágott baromfi húst zöldborsóval, gombával, curry-vel pároljuk össze
* Afonyával, almával töltött csirkemell rántva
* Hamvas csirkemell
Natur csirkemellre öszibarackot helyezünk, melyre sajtmártást halmozunk
Friss sertéshús ételeink
* Manó szelet
Apróra vágott bacon-t sajttal, hagymával társítunk, ezzel megtöltött sertéshúsunkat kirántjuk
* Kinizsi pecsenye
Mustárosan, füszeresen pácoljuk a tarját, majd kisütjük és vegyes savanyúsággal tálaljuk
* Kisbojtár kedvence
A juhtúrót kaporral bolondítjuk, a húsba töltjük és azonnal kirántjuk
Tészták
* Túrógombóc
* Túróscsusza
* Csülkös, juhtúrós sztrapacska
* Diós, mákos guba